Onze slepkeuk'n

De start van de Gebrande Waateren brengt ons terug naar 1799, toen het boerderijcafé is ontstaan. De familie Varenbrink runde een boerderij, maar besloten daarnaast hun eigen café erbij te openen. In de jaren 80 breidde de Gebrande Waateren uit, er werd een bowlingbaan geopend. Gestaag bouwde de familie het horecabedrijf verder uit tot wat het vandaag de dag is: diverse zalen en het café. De boerderij is er inmiddels niet meer, de focus ligt op de horeca.

Image

NIEUW TIJDPERK

Veel van de historie van de Gebrande Waateren is nog steeds in het pand terug te vinden. In de zalen, maar ook aan de buitenkant van het pand, kun je historische elementen ontdekken. Het café is zelfs al tientallen jaren onveranderd, zodat die oude Twentse sfeer nog altijd aanwezig is. Sinds het najaar van 2018 heeft de familie Varenbrink afstand genomen van de Gebrande Waateren en is de zaak overgenomen door de familie Bebseler.

HERBERG "DE GEBRANDE WAATEREN"

In ons Saksische café is iedereen van harte welkom. Waar anders dan in dit café komt die vertrouwde Twentsche gezelligheid het best tot uiting? Of het nu aan de bar is, rond het biljart of met een groepje aan de vertrouwde stamtafel.

Direct contact

Goorsestraat 15
Hengevelde, Overijssel, Netherlands
T. +31 (0)547 333 419

info@gebrandewaateren.nl 

Zoeken

2018 10 16 01 Gebrande Waateren Logo