Image

WEGDAM ALM

Het tweede deel van de naam zegt het al: de Wegdam Alm is gebaseerd op de moderne Oostenrijkse Alm, maar dan gelegen in het altijd gezellige Hengevelde! De Wegdam Alm is geschikt voor ieder feest of bruiloft door haar moderne en gezellige interieur en indeling. De zaal is ook geschikt voor kleinere partijen, buffetten of zakelijke bijeenkomsten zoals presentaties, nieuwjaarborrels of personeelsfeesten!
Image

BUITEN TERRAS & TUIN

Aan de achterzijde van het pand, aan de grote zaal, vind je een prachtig buitenterrein. De groene binnenplaats ligt aan de Grote Zaal, waardoor ze ook met elkaar te combineren zijn. In de tuin elkaar het ja-woord geven, een BBQ bij je feest in de zomer (of winter) of gewoon buiten een feest of verjaardag vieren, alles is mogelijk! Uiteraard mits het weer het toelaat. Benieuwd naar onze buitenruimte? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden!
Image

DELLE

Direct aan ons café vind je onze kleinste zaal, ook de Delle. Met haar prachtige oude elementen en flexibele indeling is deze zaal een goede locatie voor (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen, verjaardagen en kleine feesten. Deze zaal biedt ook de mogelijkheid om de deuren open te slaan en even buiten te luchten! In de Delle passen ongeveer 50 personen, uiteraard afhankelijk van het type bijeenkomst/feest. Wil je weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op!
Image

GROTE ZAAL

Je bruiloft in een trouwopstelling, veel dansruimte of juist veel zitplekken? De grote zaal is geheel naar eigen smaak in te richten. De grote zaal biedt ruimte voor 300 gasten, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de indeling. De grote zaal grenst aan de tuinzaal. Tussen deze twee zalen zit een wand die eruit kan, waardoor je de beschikking hebt over twee zalen en eventueel de tuin. Op deze manier passen er, afhankelijk van de inrichting, 500 personen in de zaal.
Image

TUINZAAL

De Tuinzaal ligt aan de achterzijde van het pand, met ruimte voor ongeveer 100 personen. Direct aan deze zaal ligt een privé terras met tuin, ideaal voor je bruiloft, feest of bijeenkomst! De tuinzaal is door een verschuifbare wand ook te combineren met de grote zaal, waardoor er ongeveer 500 personen in passen. Wij bespreken graag alle uitgebreide mogelijkheden van deze prachtige zaal met je!

HERBERG "DE GEBRANDE WAATEREN"

In ons Saksische café is iedereen van harte welkom. Waar anders dan in dit café komt die vertrouwde Twentsche gezelligheid het best tot uiting? Of het nu aan de bar is, rond het biljart of met een groepje aan de vertrouwde stamtafel.

Direct contact

Goorsestraat 15
Hengevelde, Overijssel, Netherlands
T. +31 (0)547 333 419

info@gebrandewaateren.nl 

Zoeken

2018 10 16 01 Gebrande Waateren Logo